Blog


Kültéri LED világítás

 

Kültéri LED világítás

Mivel a LED kerti világítás néhány évvel ezelőtt megkezdte az alacsony feszültségű gyep kültéri világítású tartályok parkolását, népszerűsége megnövekedett. A kültéri LED-es világítás lehetővé teszi a csodálatos sötét hatások elérését, és mégis nagyon könnyű telepíteni, olcsó vásárolni, hihetetlenül olcsó a gyerekek, állatok és növények számára.

interled.hu A legtöbb kültéri LED-világítás, mint például a hagyományos kerti világítás, rendszerint alacsony feszültségű, 12v-es egyenáramú tápegységet használ beltéren telepített tápegységből. Hasonló hasonlóságok vannak, mert a LED kerti lámpák csak 10% -kal kevesebb elektromosságot használnak, mint a hagyományos izzók vagy halogén izzók.

Az ok egyszerű; A LED fényt izgalmas elektronok alkotják, amelyek fényt bocsátanak ki, míg a hagyományos izzók rostot égetnek egy kis mennyiségű fényt bocsát ki az összes hővel együtt. Ezek alapvetően különböző megközelítések a fény létrehozásának folyamatához. A LED-eket szándékosan úgy tervezték, hogy fényt bocsássanak ki, és semmit sem; Az izzók lényegében kis fűtők, amelyek csak melléktermékként bocsátanak ki fényt.

Kerti világítás esetén a kültéri LED-es lámpák ideálisak a hideg futási jellemzők és az elhanyagolható mennyiségű villamos energia miatt. Érdemes megemlíteni azt is, hogy a legtöbb LED kerti lámpa életciklusa évtizedek vagy annál hosszabb, csökkentve a karbantartási követelményeket.

A LED kerti lámpák minden formában jönnek. A leggyakoribb színek fehérek és kékek, de más színek is rendelkezésre állnak, valamint a színváltozó LED színek. A LED kerti lámpák egyik legszembetűnőbb tulajdonsága, hogy milyen élesek és tisztaak. A színek rendkívül élénkek, szinte gyöngyszem minőséggel - zafírkék, smaragdzöld, rubin piros, citrinsárga, gyémánt fehér. Mindazonáltal lehetséges a szűrők és a szétszórt képernyők használata a színárnyalatokhoz, ami önmagában további hatásokat és tervezési ötleteket nyit meg.

interled.hu

A színek és a fényerő sokféleségéhez hasonlóan a kültéri LED-es lámpák számos különböző lámpatestben is kaphatók. LED-es spotlámpák, fali hatások, sziklás fények, beépített teraszok és fedélzeti lámpák, oszlopok, lámpák, tüskék, pagodák, kerti díszekbe beépítve és tavakba merítve. Csak az elejére. A leggyakoribb lehetőségek közül kettő a kültéri LED-es lámpák és a LED-ek.

A LED-ek kerti spotlámpákként nagyon alkalmasak, mivel a LED-ek természetüknél fogva irányulnak. Gyakran is van egy jó színvisszaadási indexük, amely azt méri, hogy a megjelenített terület hogyan világít és él. A LED kerti spotlámpák kiválasztásakor ellenőrizendő elemek: fényerő (a sötét kertben még 1W LED is meglepően fényes); sugárszög (például a fényszórás vagy a fókusz); és "szín", ami azt jelenti, hogy a valóságos szín (piros vagy kék stb.) és a "színhőmérséklet" (például "hűvös" vagy "meleg" fény jelenik meg).

led izzo

A LED-es világítás a kertvilágítás legkülönbözőbb formái. Használhatja őket a rendeltetésszerűen, padlólapokba ágyazva, vagy sok más alkalmazással kísérletezhet. Természetesen a LED-es lámpák nagyon robusztusak és nagy ellenállást (szó szerint) és szélsőséges időjárást is képesek ellenállni; Ők is olcsó, könnyű és könnyen telepíthetők.

led izzo

Majdnem minden fadarab, vagy akár egy szilárd anyag, amelyet egy tápkábel lyukába fúrhat, LED-es világítással rendelkezik. Az olcsó és könnyű pálya megvilágításhoz, például csak egy rövid kalapban, megfelelő rövid időn belül, a fúrólyukak bármilyen méretű, alakú vagy színes fedéllel rendelkeznek, amit használni akarnak, tápkábeleket táplálnak a talajon (egy régi kerti tömlőtömlőt használok, amely a felszín alatt van eltemetve) és ez arról szól. A LED-es lámpák fényei felfelé, lefelé, oldalra illeszkedhetnek, bármilyen módon.

led izzo

Ez egy gyors pillantás a "vezetékes" kültéri LED-világításra, de van egy vezeték nélküli világ a szabadtéri napvilágítással kapcsolatban is. Itt tudhat meg mindkét típusról.